2024.04.16. - Csongor

Joghurtos hal

Hozzávalók:

0.5 kg tengeri halfilé, só, bors; zöldfûszerek tetszés szerint: (bazsalikom, kakukkfû, petrezselyemzöld, kapor), ½ citrom leve, 2 dl joghurt
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A halszeleteket locsoljuk meg a citrom levével, mindkét oldalát sózzuk borsozzuk meg.
Forró olajban mindkét oldalukat pirítsuk meg.

Ha kész tegyük a halszeleteket egy tepsibe, majd szórjuk meg õket az apróra vágott zöldfûszerekkel.
A zöldfûszereket tetszés szerint variálhatjuk, attól függõen mi van otthon, vagy mit szeretünk. A halszeleteket locsoljuk meg a joghurttal és kb. 10-15 percre rakjuk a sütõbe. A
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!