2024.03.29. - Auguszta

Sajtos puffancsok

Hozzávalók:

6 tojásfehérje, 1 tojás, 6 dkg zsemlemorzsa, 10 dkg reszelt füstölt sajt, 10 dkg reszelt trappista sajt, 1 kávéskanál só, 1 kávéskanál borsfû (vagy õrölt bors)
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az egész tojást 1 villával felverjük, a zsemlemorzsát és a fûszereket hozzáadjuk. Felverjük a fehérjéket és a sajttal együtt a tojásos masszához keverjük.

A masszából 1 evõkanállal gombócokat formázunk, majd forró olajban megforgatva megsütjük. Én rizskörettel tálaltam, fokhagymás tejföllel meglocsoltam, paradicsom karikákkal díszítettem.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!