2024.03.29. - Auguszta

Paprika-savanyúság

Hozzávalók:


2 liter víz, 1 liter (10%) ecet, 250 gr cukor, 2 evõkanál só, 2 dl méz, 1 csomag tartósítószer, Ízlés szerint bors, mustármag, de el is maradhat
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hozzávalókat felforralni, a fehérhúsú paprikát 15 percig fõzni a szirupban, a piroshúsú paprikát 10 percig kell fõzni. Ahogy megfõttek, rakjuk az üvegekbe, mindig beborítani az üvegeket, míg tele nem lesznek. Amikor tele van az üveg, a forrásba levõ szirupot ráöntjük, és lezárjuk, majd szárazgõzbe dunsztoljuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!