2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Nyúlmájas krumpli

Hozzávalók:

4 db nyúlmáj, 4 db nyúlszív, 4 pár nyúlvese, 4 szelet sonka, 4 szál újhagyma, 40 dkg fõtt krumpli, 20 dkg reszelt sajt, Worchester szósz vagy balzsamecet, majoranna, színes bors, só
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A májdarabokat a félbevágott vesékkel és szívekkel együtt kevés zsiradékra dobjuk, borsozzuk, meghintjük majoránnával. Hozzáadjuk a karikákra vágott újhagymát és a feldarabolt fõtt krumplit, alaposan átkeverjük, majd meglocsoljuk Worchesterrel (vagy balzsamecettel). 3 perc alatt készre pirítjuk (akkor jó, ha a máj belseje rózsaszín).

Tálaláskor személyenkét egy szelet sült sonka mellé helyezzük a carpacciot, meghintjük reszelt sajttal és még egy kicsi majorannával. Csak tálaláskor sózzuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!