2024.04.16. - Csongor

Fussili

Hozzávalók:

50 dkg fussili, 20 dkg gorgonzola (NEM helyettesíthetõ mással), 10 dkg fõzõtejszín, 5 dkg vaj (NEM margarin), 5 dkg parmezán (és használjuk már az eredetit, a többinek se íze se bûze...), fehér bors, só
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Nagyon egyszerû, de annál ízletesebb a recept. A vajat olvasszuk meg egy serpenyõben, majd adjuk hozzá a darabolt gorgonzolát. Kevergessük, hogy oda ne kapjon (persze nem is nagyon akar, de biztos, ami biztos ;) Amikor a gorgonzola is felolvadt húzzuk le a tûzrõl, majd adjuk hozzá a tejszínt. Reszeljünk rá kevés fehér borsot, kóstoljuk, és sózzuk meg, ha szükséges.

Tegyük vissza a tûzre, és a parmezán felét reszeljük bele. Keverjük el alaposan, majd húzzuk félre. A tésztát elõírás szerint fõzzük meg, csepegtessük le, majd alaposan keverjük össze a mártással. A maradék parmezánt ráreszelve tálaljuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!