2024.04.20. - Tivadar

Töltött kucsmagomba

Hozzávalók:

10-12 db szép kucsmagomba, 1 csokor petrezselyem, 20 dkg darált sertéshús, 1 tojás, 1 evõkanál kolbász(krém), 1 evõkanál szójagranulátum, 1 fej aprított vöröshagyma, 1 kávéskanál mustár, 1 ágacska zsálya, 1 kávéskanál tejföl, kevés zsemlemorzsa, bors, só
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A tölteléknek valókat összekevejük, majd 1 órára a hûtõbe tesszük. Ezután újra átkeverjük, kóstoljuk, ha kell utánfûszerezzük. A kész tölteléket a gomba kalapokba töltjük, majd 180 C-re elõmelegített sütõbe toljuk és 10 perc alatt pirosra sütjük. Hercegnõ burgonyával és rengeteg salátával tálaljuk.

Tipp: vargányamártással vagy céklaalapon még finomabb.
Töltött kucsmagomba
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!