2 közepes egész lepényhal, 2 fej hagyma, 1 citrom, 4-5 paradicsom, 4 paprika, 25 dkg apró erdei gomba, zsálya, só, bors, kevés liszt, 4 ek. joghurt.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A halat széthajtjuk, egyenként 2-2 ek joghurtot kenünk bele, megtöltjük a hagyma és paradicsomkarikákkal, megszórjuk zsályával, borssal, visszahajtjuk, kevés lisztet szórunk a bõrére.
Kis lábosban kevés olajon megpároljuk a felkarikázott paprikát és felezett gombát, sóval, borssal, rozmaringgal fûszerezzük, majd a vajjal kikent, olivás tepsibe rakott hal köré halmozzuk. Elõször fólia alatt, 180 fokon, késõbb a fóliát levéve 200 fokon sütjük készre.