2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Karfiolsaláta

Hozzávalók:

1 kis fej karfiol, 2 szál sárgarépa, 1 gerezd fokhagyma, 1 csipetnyi köménymag, 1 csipetnyi õrölt paprika, 1 evõkanál citromlé, 2 evõkanál narancslé, 4 evõkanál olívaolaj, só
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megmosott karfiolt rózsáira szedjük szét, a sárgarépát lereszeljük, a fokhagymát apróra vágjuk. Mártást készítünk õrölt köménymagból, paprikából, fokhagymából, citromlébõl, narancslébõl és kevés sóból. Hozzáadjuk az olajat és jól összekeverjük. A karfiolt és a sárgarépát a tálaló tálra tesszük, a mártással ízesítjük és felszolgáljuk.
Karfiolsaláta

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!