2024.04.19. - Emma

Ananászos-currys csirke

Hozzávalók:

2 db csirkemell, 1 doboz ananászkonzerv, 3 dl tejszín, curry fûszerkeverék, olaj, só, bors, kiskanál liszt
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megmosott csirkemelleket csíkokra vágjuk, pici lisztbe forgatjuk, olajon fehéredésig pirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a curry-t, majd a feldarabolt ananászt, átforgatjuk. Ezután megszórjuk liszttel, felengedjük tejszínnel, és ha szükséges egy picit ananászlét is adunk hozzá, és jól összeforraljuk, hogy még színesebb legyen pici pritaminpaprikát is vághatunk hozzá. Párolt rizzsel tálaljuk.
Ananászos-currys csirke
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!