2 db csirkemell, 1 doboz ananászkonzerv, 3 dl tejszín, curry fûszerkeverék, olaj, só, bors, kiskanál liszt
Ananászos-currys csirke
Hozzávalók:
2 db csirkemell, 1 doboz ananászkonzerv, 3 dl tejszín, curry fûszerkeverék, olaj, só, bors, kiskanál liszt
A megmosott csirkemelleket csíkokra vágjuk, pici lisztbe forgatjuk, olajon fehéredésig pirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a curry-t, majd a feldarabolt ananászt, átforgatjuk. Ezután megszórjuk liszttel, felengedjük tejszínnel, és ha szükséges egy picit ananászlét is adunk hozzá, és jól összeforraljuk, hogy még színesebb legyen pici pritaminpaprikát is vághatunk hozzá. Párolt rizzsel tálaljuk.
Ananászos-currys csirke
2 db csirkemell, 1 doboz ananászkonzerv, 3 dl tejszín, curry fûszerkeverék, olaj, só, bors, kiskanál liszt