2024.03.29. - Auguszta

Diós pite

Hozzávalók:

21 dkg liszt, 14 dkg ráma, 7 dkg porcukor, 2 tojássárgája, fél dl rum, ezeket jól összegyúrjuk
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Egy éjszakát pihentetjük. Másnap kinyújtani lekvárral, megkenni.
Azután 5 tojássárgáját kikeverni 30 dkg cukorral, fél deci rummal és 30 dkg darált dióval. A tojásfehérjét felverni a porcukorral és a masszával óvatosan, összekeverni, és a tésztára kenni. Forró sütõben kisütni.
Diós pite

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!