2024.04.25. - Márk

Sárgarépa saláta

Hozzávalók:

60 dkg sárgarépa, 4 gerezd fokhagyma, 2 dkg cukor, 1 darabka fahéj, 1 csipetnyi köménymag, 4 evõkanál olívaolaj, 1 õrölt csípõs cseresznyepaprika, 2 csokor petrezselyemzöld, 3 evõkanál citromlé, só
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megtisztított és 2-3 mm vastagságúra karikázott sárgarépát fahéjjal és cukorral ízesített, forrásban lévõ vízben 3 percig fõzzük, majd lecsurgatjuk.

Az apróra vágott fokhagymát olajon megpirítjuk, beletesszük a sárgarépát, a fûszereket, sóval ízesítjük, hozzáadjuk a citromlét és fedõ alatt 10 percig állni hagyjuk, majd megszórjuk petrezselyemzölddel és tálaljuk.
Sárgarépa saláta

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!