2024.04.16. - Csongor

Egyszerû padlizsánpüré

Hozzávalók:

1 kisebb padlizsán, 1-2 ek. salátaolaj, 1 tk. reszelt vöröshagyma, 1 tk. citromlé, só
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A tûzhelyen süssük meg héjastul a padlizsán mindkét oldalát. Ha kész, folyó víz alatt vigyázva szedjük le az égett héját. Vágódeszkán jól aprítsuk és törjük össze. Tegyük tálba, és keverjük jól össze az olajjal, a hagymával, a citromlével és a sóval.
Egyszerû padlizsánpüré
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!