Hozzávalók:
2 tojássárgája, 2 evõkanál olaj, só, bors, esetleg csipetnyi májgaluska fûszerkeverék vagy ételízesítõ, buzadara
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A két tojássárgáját jól összekeverjük az olajjal és annyi darát adunk hozzá, amennyit fölvesz (kb. híg tejfõl sûrûségû legyen, mert a buzadara megduzzad benne!) A masszát kb. félóra hosszat pihentetjük. Ezután kiskanállal beleszaggatjuk a lobogva forró vízbe.
Legalább 10 percig kell fõzni, egy galuskát szétvágva gyõzõdjünk meg róla, megfött-e. Húsleveshez, zöldség-, zöldborsó-, karfiolleveshez laktató levesbetét.
Daragaluska
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!