2024.04.25. - Márk

Zöldségsaláta fetával

Hozzávalók:

500 gr kis krumpli, só, 200 gr zöldbab, 200 gr cukkini, 200 gr répa, 300 gr feta, 2 vöröshagyma, vörösborecet, olaj, cukor, 1 csokor kapor, 1 csokor petrezselyemzöld, 1 csokor snidling, bors
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Fõzzük meg héjában a krumplit, hámozzuk meg, vágjuk negyedbe. Fõzzük meg a zöldbabot (kb 20 perc), a negyedelt hagymákat és a szeletelt cukkinit (3 perc).

Hagyjuk teljesen kihülni. Keverjük el az ecetet az olajjal, a fûszernövényekkel, sóval és a borssal.
Kanalazzuk rá a szószt a zöldségekre és diszítsük kis darabokra vágott fetasajttal.
Zöldségsaláta fetával
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!