3 db tojás, 100 dkg porcukor, 2 tasak vaníliacukor, 100 dkg liszt, 1 teáskanál sütõpor, 40 dkg zsemlemorzsa, 50 dkg darált mandula, 1/8 l erõs kávé, 1/8 l tejszínhab
a mázhoz: 150 dkg porcukor és kb. fél adag kávé
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tejszínt a másik tasak vaníliacukorral kemény habbá verjük. Egy részét a bevonathoz a nyomózsákba a sütemény bevonásához., díszítéséhez félretesszük. A süteményt két részre vágjuk. Egyik felére rákenjük a tejszínhabot, a másik felével letakarjuk. A máz elkészítésénél a porcukrot annyi kávéval keverjük össze, ameddig sûrû mázat nem kapunk. Ezzel azután megkenjük a sütemény tetejét és hagyjuk megszilárdulni. Egy forró vízbe mártott késsel felszeleteljük, majd a fennmaradt tejszínhabbal díszítjük.