Kockázott baconszalonna, friss csiperke gomba, 3-féle sajt -ebbõl egy füstölt legyen, oregánó, szerecsendió, bazsalikom, fõzõtejszín, szarvacska tészta
Olaszos tészta
Hozzávalók:
Kockázott baconszalonna, friss csiperke gomba, 3-féle sajt -ebbõl egy füstölt legyen, oregánó, szerecsendió, bazsalikom, fõzõtejszín, szarvacska tészta
A gombát felszeleteljük, majd megpároljuk a baconszalonnával s a fûszerekkel, utána felöntjük a tejszínnel és mikor kész, összekeverjük a kifõtt tésztával. Tetejét megszórjuk a lereszelt sajtokkal és már tálalhatjuk is.
Olaszos tészta
Kockázott baconszalonna, friss csiperke gomba, 3-féle sajt -ebbõl egy füstölt legyen, oregánó, szerecsendió, bazsalikom, fõzõtejszín, szarvacska tészta