2024.04.24. - György

Kakaós csiga

Hozzávalók:

tészta: 1/2 kg liszt, 3 dl tej, 1 csomag élesztõ és a felfuttatásához tej, cukor, só, 1 tojás, 1 kanál étolaj; 2-3 dl tej - erre majd sütéskor lesz szükség, nem kell hozzákeverni a tésztához
töltelék: 1 Ráma margarin, 4 evõkanál kakaópor, cukor (ízlés szerint)
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Töltelék:
A margarint habosra keverni, majd hozzátenni a cukrot és a kakaót.

Tészta:
A felfuttatott élesztõt a liszthez tenni, az összetevõket összegyúrni, a tésztát kinyújtani, rákenni a tölteléket, majd feltekerni.
Felszeletelni, tepsibe tenni egymástól kb. 2 cm távolságra.
Ha félig megsült tejjel meglocsolni (ez fontos!)és sütni tovább.

Kakaós csiga
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!