2024.04.18. - Andrea, Ilma

Alma-tök lekvár

Hozzávalók:

50 dkg tök, 50 dkg alma, 25 dkg gyümölcscukor, 1 zacskó zselésítõ por

bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A meghámozott, kimagozott almát vágjuk egyforma kockákra. A gyümölcscukrot és a zselésítõ port keverjük össze, öntsük a gyümölcsökkel együtt egy fazékba. Kevergetve forraljuk föl, és fõzzük 2 percig. Töltsük üvegekbe, és azonnal zárjuk le.


Alma-tök lekvár
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!