20 dkg ASZALT VEGYES gyümölcskeverék, 2 evõkanál cukor, 1 zacskó vaníliás cukor, 1 késhegynyi fahéjpor, szegfûszeg,1 dl bor, fél citrom, 1 dl tejszín, 2 kiskanál pudingpor
Aszalt leves
Hozzávalók:
20 dkg ASZALT VEGYES gyümölcskeverék, 2 evõkanál cukor, 1 zacskó vaníliás cukor, 1 késhegynyi fahéjpor, szegfûszeg,1 dl bor, fél citrom, 1 dl tejszín, 2 kiskanál pudingpor
Az aszalt gyümölcsöt bõ 1 l vízben feltesszük fõni, beleszórjuk a cukrot, vaníliáscukrot, fahéjat, szegfûszeget, hozzáöntjük a bort. A citromot megmossuk, a levét kicsavarjuk (félretesszük), a héját a levesbe fõzzük. Ha felforrt a leves belekeverjük a tejszínnel simára kevert pudingport, hozzáadjuk a citromlét és kihûtjük.
Aszalt leves
20 dkg ASZALT VEGYES gyümölcskeverék, 2 evõkanál cukor, 1 zacskó vaníliás cukor, 1 késhegynyi fahéjpor, szegfûszeg,1 dl bor, fél citrom, 1 dl tejszín, 2 kiskanál pudingpor