2024.04.24. - György

Rizses pulykasaláta déligyümölccsel

Hozzávalók: 20 dkg hosszúszemû rizs, szárnyas fûszervarázs, 50 dkg pulykamell filé, 3 narancs, 2 banán, 2 evõkanál borecet, 1 kávéskanál mustár, 3 evõkanál olaj, tabasco szósz, õrölt bors, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A rizst sós vízben megfõzzük, leöblítjük. A húst apró kockákra vágjuk, és fûszeres, nem bõ lében puhára fõzzük. A narancsokat és a banánokat meghámozzuk, szintén összevágjuk. Amikor mindent elõkészítettünk, minden megfõtt és kihûlt, összevegyítjük az anyagokat, meglocsoljuk tabasco szósszal, olajjal, borssal és sóval. Finoman megkeverjük, majd finoman hozzákeverjük a gyümölcsöket.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!