2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Mészáros leves

Hozzávalók: 20 dkg sertéshús, 1 vöröshagyma, 2 sárgarépa, 1 fehérrépa, 20 dkg zöldborsó, 1 kanál liszt, 2 kanál olaj, 1 liter csontlé vagy kockából húsleveslé, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockákra vágott hagymát. Hozzáadjuk az apróra vágott lapockahúst, megsózzuk, és 10 percig pároljuk. Ezután rátesszük a megtisztított és karikákra vágott zöldséget, és tovább pároljuk, majd megszórjuk liszttel. Felöntjük a húslével, majd beletesszük a felszeletelt gombát és a zöldborsót. Jól megfõzzük, forrón tálaljuk egy szelet friss kenyérrel és egy jó pohár fehér borral.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!