2024.04.19. - Emma

Avokádómártás halhoz vagy szárnyashoz

Hozzávalók (kb.3 dl-hez): 1 nagy avokádó, 1 limonella húsa és leve, egy csipetnyi õrölt kurkuma, egy csipet chilipor, egy csipet szárított szurokfû, 1 kávéskanál finomra vágott fokhagyma.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés: A kimagozott, meghámozott avokádót összeturmixoljuk a limonellával, a fûszerekkel és a fokhagymával.

Ez a mártás sült hal, grillcsirke vagy párolt rák csirke vagy halsaláta mellé egyaránt nagyon finom. (Azonnal tálalni kell, mert a mártás megbarnul!)

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!