2024.03.29. - Auguszta

Egzotikus máj

Hozzávalók: 2 nagy libamáj vagy személyenként 3-4 csirkemáj, szegfûszeg, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 kanál finom teavaj, 1 dl tej, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az elõkészített májba szurkáld bele a szegfûszegeket. A csirkébe 2-2 darabot, a libamájba 4-5 darabot tegyél, ettõl különleges ízt kap. Forrósítsd fel a vajat, és futtasd meg benne az apróra vágott vöröshagymát. Add hozzá a májat, és pirítsd meg hirtelen, minden oldalról. Öntsd fel egy kevés tejjel, és lefedve párold. Mikor megpuhult, süsd zsírjára. A májat csak tálalás elõtt sózd meg. Tört burgonyával és a sült vajas hagymával tálald.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!