Egy franciakenyeret elfelezünk, kivesszük a belsejét úgy, hogy csak a héja maradjon.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
30 dkg darált húst és 10 dkg apróra vágott sonkát összekeverünk kenyérbéllel (amelyet korábban kiszedtünk a kenyérbõl), majd hozzáteszünk még egy tojást és 2 dl tejfölt, valamint 1 gerezd apróra vágott fokhagymát és 1 felaprított vöröshagymát.
A keveréket sóval, borssal, köménnyel és pirospaprikával ízesítjük, majd az egésszel megtöltjük a kenyeret. Sütõben húsz percig sütjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!