2024.04.19. - Emma

Szívecskés pirítós halkrémmel

Ez tényleg megvan öt perc alatt, és isteni elõétel, fõleg egy üveg finom bor mellé. Mindössze egy fémbõl készült szív alakú sütiformára van szükségünk, mellyel a vékonyra vágott kenyérszeletekbõl szív alakú darabokat vágunk ki.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Ne legyen túl kicsi a forma, hogy azért legyen mibe beleharapni. Ezután a szívecskéket pirítsuk meg vagy a pirítóban, vagy a sütõben. A krém is nagyon egyszerû, mindössze egy halkonzerv kell hozzá (olajos), két-három evõkanál margarin vagy vajkrém, 2 evõkanál majonéz, egy kis citrom és mustár.

A haldarabokat alaposan törjük össze egy villával, keverjük hozzá a vajkrémet, a majonézt, a mustárt és pár csepp citromot. A keveréket halmozzuk rá a finom, ropogósra sült kenyérdarabokra, és tálaljuk!

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!