Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Forralunk egyet rajta, majd hozzátesszük a megtisztított, megmosott és hosszú csíkokra vágott zöldséget, a zellert, az egészben hagyott vöröshagymát, a megmosott káposztaleveleket, a paradicsomot, a szárától megszabadított paprikát, a gerezd fokhagymát. Egész borssal, reszelt szerecsendióval, sóval ízesítjük, és lassú tûzön 4 óra alatt készre fõzzük. Amikor elkészült, fél órán át pihentetjük, majd szûrõkanálon átszûrjük. Forrón tálaljuk, levesbetétnek elegendõ a zöldség és a hús, de ha gondoljuk, fõzhetünk hozzá cérnametéltet is.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!