Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A szalonnát csíkokra vágom, és serpenyõbe téve üvegesre olvasztom. A vöröshagymát ebben a zsiradékban megfonnyasztom. A zöldpaprikát apró darabokra vágva szintén hozzáadom, a májat vékony csíkokra vágva hozzákeverem, és majorannával, borssal ízesítem. Kb. 20 percig párolom-sütöm. Amikor a máj megsült, leveszem a tûzrõl, és hagyom kihûlni. Megsózom, turmixba teszem az 5 dkg vajjal és pépesítem.
Amikor ezzel készen vagyok, kiterítek egy nagyobb alufóliát. A sajtot lereszelem, és egy teflon edényben állandóan kevergetve felolvasztom kb. 5 perc alatt. Rögtön az alufóliára teszem és kinyújtom. Rákenem a pépesített májat apránként, majd szorosan feltekerem. Alufóliába betekerem és a hütõbe rakom egy napra. Szeletelve tálalom.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!