2024.04.19. - Emma

Banános csirke

Hozzávalók: 50 dkg csirkehús, 15 dkg fokhagymás paprikás kolbász, 2 éretlen zöld banán, 2 lilahagyma, 15 dg mirelit kukorica, 1 hegyes-erõs paprika, 2,5dl húsleves, 1 rúd fahéj, 1 teáskanál ecet, olaj, só, 2 tyúkhúsleves kocka.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A csirkehúst kockákra vágjuk. A hagymát vékonyan, a kolbászt, banánt vastagabban felkarikázzuk. Megpirítjuk a kolbászt, zsírján pároljuk a hagymát. Olajat forrósítunk, megpirítjuk a húst. Felöntjük a levessel. Ecettel, fahéjrúddal fûszerezzük. Fedõ alatt pároljuk. Ha puha, hozzáadjuk a kolbászt, a hagymát, a banánt, a kukoricát és a felszeletelt erõs paprikát. Ízlés szerint sózzuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!