Hozzávalók: A salátához: 50 dkg zöldbab (lehet fagyasztott is), két keménytojás, mustár, só, bors, cukor, citromlé, tört fokhagyma, 1 dl tejföl, petrezselyem, 20 dkg kolozsvári szalonna.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Sós vízben megfõzzük, és lecsepegtetjük a zöldbabot. A tojásokat szétnyomkodjuk, összekeverjük a mustárral, sóval, borssal, cukorral és a többi hozzávalóval, hozzáadjuk az apróra vágott, megsütött szalonnát és az apróra vágott petrezselymet is. Lehûtjük. Két sajtot vízszintesen kettévágunk, majd az így kapott négy szeletet bepanírozzuk, és a szalonnazsíron hirtelen megsütjük. A salátával tálaljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!