2024.03.29. - Auguszta

Gesztenyével töltött libamell

Hozzávalók: 70 dkg libamell, 10 dkg gesztenyemassza, 10 dkg szemes gesztenye, 1 zsömle, 1 tojás, só, bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A libamell bõrét lefejtjük, apró kockára vágjuk, kisütjük, lecsepegtetjük. A libamellet téglalapra kiklopfoljuk, leesõ részeit levágjuk, ledaráljuk. A darált mellet összekeverjük a gesztenyemasszával, szemes gesztenyével, beáztatott kicsavart zsemlével, tojással, sóval, borssal és a kisütött liba tepertõvel. A sózott libamellre helyezzük a masszát hengeres alakban feltekerjük. Fóliával rögzítjük, majd sütõben fél óráig fólia nélkül még negyed órát 160 ºC-on sütjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!