Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Ezután a tetejére kerülhet egy 15-20 dkg-os kenyérdarab (én gézbe szoktam tekerni, hogy ne málljon szét).
A kenyérben lévõ élesztõgombák segítenek az erjedés beindulásában.Ezt néhány nap múlva (2-3) ki kell venni belõle.Ekkorra már bõséges levet enged, ha szobahõmérsékleten van, az erjedés is megindul. Ezt onnan lehet tudni, hogy habzani kezd, ki is folyhat a leve, ezért kell egy nagyobb edénybe állítani erre az idõre.
A forrás befejezése utánhûvös helyen egy évig is eláll, ha addig el nem fogy! A kis peremben állandóan víznek kell lennie (kb. hetente 1x ellenõrzendõ).
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!