Hozzávalók: 16 dkg zabpehely, margarin, kis porcukor, vaníliás cukor, 1 evõkanál rum, kakaós porcukor, porcukros darált dió, meggyszemek.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Serpenyõben kis margarinon állandó kevergetés mellett megpirítjuk a zabpelyhet. Közben hozzáadunk egy evõkanál porcukrot is, a vaníliás cukrot, és annyi margarint, hogy jól formálható golyókat kapjunk. Egy részüket megforgatjuk a kakaós porcukorban, a többit a porcukros darált dióban. Majd meggyszemet nyomunk a gombócokba.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!