2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Majonézes csirkekocsonya

Hozzávalók: 1 levesben fõtt csirke, 2 dl csirkeleves, majonéz, 2 evõkanál zselatin, 2 dl tejföl.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megfõtt csirkét a levesbõl kiszedjük, és jól lecsurgatjuk. A csirkét teljesen lebõrözzük, kicsontozzuk, a húsát kisebb darabokra vágjuk, a tejföllel higított majonézzel összekeverjük, és a levesbe feloldott, átszûrt zselatint belekeverjük. Kivizezett õzgerincformába öntjük, és alaposan lehûtjük. Tálalás elõtt a formát egy pillanatra meleg vízbe mártjuk, így könnyen a tálra boríthatjuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!