Hozzávalók: 1 csomag paraj, 1 sárgarépa, 2 szem burgonya, 2 evõkanál liszt, 1 dl tejföl vagy tejszín, 2-3 evõkanál olaj, szerecsendió, kevés só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A burgonyát, a sárgarépát tisztítás után darabokra vágjuk, a hagymával, kevés vízzel, sóval az egészet puhára pároljuk. Hozzáadjuk a pépesre kevert lisztet, a finomra vágott parajt, vízzel felhígítjuk, és készrefõzzük. Beleöntjük a tejszínt, és kis reszelt szerecsendióval ízesítjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!