2024.03.29. - Auguszta

Lángoló borsos sonka

Hozzávalók: 50 dkg fõtt füstölt sonka, 1 evõkanál szemes bors, 5 dkg vaj, 1 kupica konyak.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A szemes borsot durvára törjük, a sonkát 4 szeletre vágjuk, majd rászórjuk és jól rányomkodjuk a borsot. A vajat serpenyõben felolvasztjuk, és a sonkaszeleteket mindkét oldalukon megpirítjuk. Tálalás elõtt a konyakkal lelocsoljuk, és az asztalon meggyújtjuk. Ha a láng elaludt, azonnal kínálhatjuk burgonyapürével és savanyúsággal.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!