2024.04.23. - Béla

Takarékos linzer

Hozzávalók: 50 dkg liszt, 25 dkg zsír, 20 dkg porcukor, 1 csomag sütõpor, 1 dkg õrölt fahéj, 1 csomag vaníliás cukor, csipet só, 3 cl rum. A töltelékhez: 10 dkg darált dió, 5 dkg kristálycukor, 20 dkg szilvalekvár.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A tésztát összegyúrjuk, 2/3-ad részét zsírozott lisztezett tepsibe elhelyezzük, megkenjük szilvalekvárral, rászórjuk a diós cukrot és a maradék tésztát ceruza vastagságúra nyújtjuk, és a tészta tetejére rács alakban elhelyezzük. Elõmelegített sütõben kb. 25 percig sütjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!