2024.04.19. - Emma

Pikáns csirkemell

Hozzávalók: 2 db csirkemell, 15 dkg gomba, 10 dkg trappista sajt, majoránna, bors, Delikát, liszt, kevés olaj, paradicsompüré, rizs.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A csirkemellet kicsontozzuk, kiverjük. Kevés delikáttal ízesítjük, lisztben megforgatjuk. Kevés olajon, kevés vízzel fedõ alatt megpároljuk. A gombát felszeleteljük, olajon megdinszteljük, és a fûszerekkel ízesítjük. A paradicsompürét is hozzáadjuk. Lapos tûzálló tálba fektetjük a húsokat, ráöntjük a gombasalátát, reszelt sajttal megszórjuk, sütõben átsütjük, hogy a sajt ráolvadjon. Rizzsel melegen tálaljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!