Hozzávalók: Másfél dl tejföl, 3 evõkanál tejszín, 1 teáskanál csípõs mustár, fél citrom leve, só és frissen õrölt fehér bors, fél csokor kapor, 10 dkg füstölt lazac, 4 avokádó.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tejfölt összekeverjük a mustárral és a tejszínnel. Citromlével, sóval, borssal ízesítjük. A kaprot megmossuk, és apróra vágjuk. A lazacot nagyon vékony csíkokra metéljük. A kaprot és a halcsíkok felét a krémhez adjuk.
A gyümölcsöket megfelezzük, magjukat eltávolítjuk és a héjukat lehúzzuk. Vékony szeletekre vágjuk. Legyezõ alakba rakjuk ki a gyümölcsöket és középre egy-egy kanál kapros krémet teszünk. Köretként meleg, fokhagymás franciakenyeret adunk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!