2024.04.20. - Tivadar

Vasi pecsenye

Hozzávalók: 4 szelet sertéstarja, 4 gerezd fokhagyma, tej a hús áztatásához, só, pici õrölt bors, 8 dkg finomliszt, étolaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A húst kiklopfoljuk, az inas részeket kisség bevagdaljuk, megkenjük fokhagymával és tálba téve tejet öntünk rá. Fóliával lefedjük, hûtõszekrényben egy éjszakát puhítjuk. Utána lecsöpögtetjük, sózzuk, borsozzuk. Pirospaprikával kevert lisztbe forgatjuk, forró olajban szép pirosra sütjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!