2024.04.19. - Emma

Energiasaláta

Elkészítés:
Az öntethez valókat tegyük egy edénybe, és hagyjuk ott kb. 15 percig, hogy a fokhagymaolaj kioldódjon. Közben a zöldségeket tisztítsuk meg, daraboljuk fel és keverjük össze egy nagy tálban. Az öntetben a fokhagymát bökjük villára, és ezzel a 'fokhagymás' villával jól keverjük össze a nyersanyagokat. Távolítsuk el a fokhagymát, öntsük az öntetet a salátára és jól keverjük el.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók:
3 csészényi megmosott, megszárított, széttépkedett salátalevél
1 kicsi uborka felszeletelve
1 közepes paradicsom kockákra vagy szeletekre vágva
1 kicsi sárgarépa megtisztítva, szeletekre vágva
ízlés szerint további zöldségek apróra vágva

Az öntethez:
1 megfelezett gerezd fokhagyma,
3 ek olívaolaj
1 ek friss citromlé
tengeri só
fekete bors

Azonnal fogyasztható. Pirítós kenyérrel is nagyon finom
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!