2024.04.18. - Andrea, Ilma

Rakott kel másképpen

Hozzávalók: 1 szép zsenge kelkáposzta, só, margarin, 30 dkg kockára vágott, fõtt, füstölt hús, 3 evõkanál morzsa, 4 dl tejföl.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés: Cikkekre vágunk egy szép zsenge kelt, és sós vízben 15 percig fõzzük, majd lecsurgatjuk. Kikenünk margarinnal egy közepes tûzálló tálat, és kibéleljük a káposzta felével. Erre kerül a kockára vágott füstölt hús, és ezt meglocsoljuk 2 dl tejföllel. A tetejére tesszük a káposzta másik felét, és rásimítjuk a másik pohár tejfölt. Elõmelegített tepsiben 15 percig sütjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!