2024.04.19. - Emma

Marhapörkölt

Hozzávalók: 1 kg marhacomb, 2 fej vöröshagyma, 2 szelet ujnyi vastag füstölt szalonna, 2 db zöldalma, száraz vörösbor, 1 db paradicsom, 1 paprika, 2 evõkanál zsiradék, só, bors, Vegeta, pirospaprika, víz, babérlevél.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A beirdalt szalonnát a bõrével együtt a felvágott hagymán megpirítjuk, majd a paprikával meghintjük, hogy icipicit megkapja. Rátesszük a felvágott húst, a paradicsomot, a felszeletelt almát, paprikát, Vegetát, babérlevelet, borsot, és háromnegyedig felöntjük száraz vörösborral. Ahhoz, hogy ellepje, vízzel pótoljuk. Ha a hús megpuhult, a levét elfõzzük, hogy a szaftja sûrû legyen. Friss kenyérrel vagy fõtt krumplival tálaljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!