2024.04.19. - Emma

Sonka és friss spárga joghurtos öntettel

Hozzávalók: 20 dkg fõtt füstölt sonka, 40 dkg friss spárga, 1 pohár joghurt, 2 db fõtt tojás, 1 csokor friss kapor, 1 evõkanál ételízesítõ por, 1 ek. tejföl.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A spárgákat meghámozzuk, ételízesített vízben puhára fõzzük, és a fõzõlében hûtjük ki. A joghurtot habverõvel simára keverjük a tejfellel és a lereszelt fõtt tojásokkal, majd hozzáadjuk a finomra vágott friss kaprot.

Tálaláskor a vékony szeletekre vágott sonkát és a spárgákat adagonként ízlésesen
elhelyezzük a tányérra, és meglocsoljuk a kapros-joghurtos öntettel.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!