Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A csokoládés tésztát kanalanként elosztjuk a két tortaforma szélére és közepébe. A közöket kitöltjük a narancsos tésztával. Mintegy 35-45 percig, illetve tûpróbáig sütjük. A süteményt 10 percig a formában hagyjuk, majd rácsra borítjuk. A sütõpapírt lehúzzuk, és teljesen kihûtjük. Közben elkészítjük a bevonatot. Ehhez gõz fölött megolvasztjuk a csokoládét, majd félretesszük hûlni. Egy másik tálban robotgéppel (a legmagasabb fokozaton) habosra keverjük a puha vajat a porcukor felével. Hozzáadjuk a csokoládét, a tejet és a vanília kivonatot. Belekeverjük a maradék porcukrot. Az egyik tortát tálra tesszük és megkenjük a krém egyharmadával. Ráhelyezzük a másik tortát. A maradék krémmel bevonjuk a torta tetejét és oldalát. Kandírozott narancshéjjal díszítjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!