Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A krumpli- és köményszeleteket, váltakozva, kicsit egymásra csúsztatva a tálba rétegezzük úgy, hogy közéjük egy réteg darált húst teszünk. Minden réteget meghintünk sóval, borssal, frissen reszelt szerecsendióval. A finomra vágott édeskömény zöldjét a tetejére tesszük. Tejszínnel meglocsoljuk, megszórjuk reszelt ementáli sajttal, és rárakjuk a maradék vajdarabkákat. A sütõt 200 fokra melegítjük, és az egészet 1 óra alatt készre sütjük. A sütõbõl kivéve kicsit állni hagyjuk, majd kockákra vágva tálaljuk. Kínálhatunk mellé fokhagymával ízesített tejfölt.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!