Hozzávalók: 20 dkg füstölt sajt, 1 fej finomra vágott hagyma, 2 evõkanálnyi bazsalikom, 1 liter tej, 4 evõkanál keményítõ, rozskenyér, 2 evõkanál olívaolaj.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az olívaolajban megpirítjuk a finomra vágott hagymát és bazsalikomot, felengedjük tejjel, hozzáadjuk a reszelt füstölt sajtot, majd megkóstoljuk, és ha szükséges, utóízesítjük sóval és bazsalikommal.
Keményítõs habarással sûrítjük, tálalásnál pirított kenyér kockát adunk a leveshez.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!