2024.04.19. - Emma

2 perces gesztenyekrémleves

Hozzávalók: 2 csomag gesztenyepüré, fél liter tej, 2 dl tejszín, 1 cl rum, 2 evõkanál porcukor, 15 dkg mirelit meggy, 1 evõkanál vaj, 0,5 dl vörösbor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A gesztenyét keverõtálba tesszük, hozzákeverjük a tejet, tejszínt, rumot, porcukrot, majd az egészet összeturmixoljuk. Vajat hevítünk, cukrot karamellizálunk benne. Megforrósítjuk a meggyet, majd ráöntjük a vörös bort, és azonnal forrón tálaljuk a hideg levesre, hogy a bor zamata még intenzív legyen.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!