Hozzávalók: 10 szelet karaj, 20 dkg Pannónia sajt, áfonyalekvár, só, olaj, morzsa, tojás, liszt.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, majd egyik oldalukat megkenjük áfonyalekvárral. Ezután a leváros felükkel összeillesztjük úgy, hogy közéjük teszünk egy-egy szelet sajtot. Oldalait összetûzzük, majd panírozzuk, és forró olajban megsütjük. Salátalevéllel bélelt tányéron tálaljuk, könnyû roséborral.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!