Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Elkészítés: A malac húsos részét sóval, borssal, majoránnával, és reszelt fokhagymával bedörzsöljük, tepsibe fektetjük. A bõrös részét megkenjük hideg zsírral vízet öntünk alá, és 180°C fokos sütõben kb 2 órát sütjük. Közben sörbe mártott szalonnával sürün megkenjük.
A kukorica salátához febontjuk a konzervet, átmossuk, lecsepegtetjük, (vagy megfõzzük a mirelitet). A sajtot apró kockára vágjuk. A majonézhez hozzáadjuk a füszereket, mustárt és tejföllel simára keverjük. Salátástálba öntjük, hozzáadjuk a sajt kockákat és a lecsepegtetett kukoricát, ovatosan összekeverjük és tálalásig hûtõbe rakjuk.
Tálaláskor a malachúst felszeletelve a tálon körbe rakjuk és a közepébe tesszük a salátát, esetleg külön edényben tálaljuk a sajtos kukoricasalátát.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!