2024.04.25. - Márk

Grillezett alma

Hozzávalók 4 személyre: 4 db nagyobb alma, 150 g championgomba, 250 g sárgabarack, 200 g füstölt sajt, 40 g vaj, só, õrölt fahéj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megmosott almákból a magházat eltávolítjuk, dreszirvágóval félbevágjuk. (késsel is formára vághatjuk) A barackok héját lehúzzuk, magjukat eltávolítjuk és apró darabokra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, megmossuk, felszeleteljük, vajon megfonnyasztjuk, és hozzáadjuk a barackot. Sózzuk, ízesítjük õrölt fahéjjal. és betöltjük a kivájt almákba. Meghintjük reszelt, füstölt sajttal és grillsütõben aranysárgára sütjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!